ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Είμαστε μία ομάδα ειδικευμένων παιδαγωγών, δασκάλων και καλλιτεχνών, που παραδίδουν ιδιαίτερα μαθήματα εξ αποστάσεως σε παιδιά από 3 ως 12 χρόνων που ζουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό μέσα από το motto «μαθαίνω παίζοντας».

Οι εξειδικευμένοι δάσκαλοί μας βοηθούν τα παιδιά του δημοτικού στη μελέτη τους μετά το σχολείο, μέσα από δημιουργικές μεθόδους διδασκαλίας. Διδάσκουμε την αγγλική γλώσσα μέσα από παιχνίδια, εκφράζουμε τα συναισθήματα μας μέσα από θεατρικές δράσεις και περνάμε δημιουργικά το χρόνο μας με δραστηριότητες όπως π.χ ζωγραφική, αφήγηση παραμυθιού, κατασκευές με πηλό κτλ.

Τα Ελληνόπουλα που ζουν στο εξωτερικό μπορούν να μάθουν την ελληνική γλώσσα από δασκάλους με εμπειρία στη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας ως ξένη ή δεύτερη γλώσσα, μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες όπως αφήγηση παραμυθιού, χειροτεχνίες, ζωγραφική κτλ.

Η εύκολη προσβασιμότητα που προσφέρει η ιστοσελίδα, δίνει τη δυνατότητα να μην υπάρχει αγωνία για τη μεταφορά του παιδιού σε μακρινές αποστάσεις. Από την άνεση του σπιτιού, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν στην ιστοσελίδα, να βρουν το δάσκαλο ή το υλικό που επιθυμούν και να συμμετέχουν σε live groups μαθημάτων, στα οποία μπορούν συμμετέχουν παιδιά από όλη την Ελλάδα, επιτυγχάνοντας την κοινωνικοποίηση τους ακόμη και εξ αποστάσεως.

Η εκπαιδευτική μας ομάδα προσφέρει και εξειδικευμένο παιδαγωγικό υλικό σε γονείς και δασκάλους για κάθε σχολική βαθμίδα.

H Bibi και η ομάδα της έρχονται στο χώρο σας, και προσφέρουν παραστάσεις σε σχολεία, συμμετοχή σε βιωματικά εργαστήρια, διοργάνωση summer camps και θεατρικά παιχνίδια στα parties των παιδιών σας.

ΒΙΚΥ ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΥ

Ιδρύτρια “With Bibi”

Βιογραφικό

Η Βίκυ Κουμούτσου είναι θεατρολόγος (Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, τμήμα Θεατρικών Σπουδών), φιλόλογος (Φιλολογία Αθηνών, ΕΚΠΑ) ηθοποιός (δραματική σχολή Γιώργου Αρμένη), σκηνοθέτης και έχει πολυετή εμπειρία σε θεατρικές σκηνές και σε σχολεία.

Έχει εργαστεί ως ηθοποιός στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, ως θεατρολόγος σε θεατρικά περιοδικά και σε θέατρα και έχει υπάρξει καλλιτεχνική διευθύντρια στη παιδική σκηνή του θεάτρου «Ζήνα».

Υπήρξε ιδρύτρια και διευθύντρια της εταιρίας «Scenes and Skenes», στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για έξι χρόνια, όπου ήταν υπεύθυνη για την παραγωγή και την σκηνοθεσία θεατρικών έργων για παιδιά και ενήλικες.

Επίσης, έχει εργαστεί ως θεατρολόγος και ως φιλόλογος σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία και οργανισμούς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει παιδαγωγική εμπειρία και ειδίκευση στην εκμάθηση της ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας, σε παιδιά και ενήλικες.

With BiBi

Online ιδιαίτερα μαθήματα μέσα από δημιουργικές μεθόδους διδασκαλίας

Copyright © Withbibi.com
All Rights reserved